Autor Societat
19 Març 2014 a 16:00

La VIII mongetada popular de Cuina Vallès, el 22 de març a Cerdanyola

A la plaça del Pla de les Alzines

VIII Mongetada Popular Cuina Vallès Cerdanyola

Cartell de la mongetada

Cerdanyola del Vallès acollirà el proper dissabte dia 22 de març la VIII mongetada popular organitzada pel col·lectiu de cuiners Cuina Vallès, juntament amb el Consorci de Turisme del Vallès Occidental i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. L’àpat és gratuït i obert a tothom, i tindrà lloc a la plaça de Pla de les Alzines, davant el Mercat Municipal de Fontetes.

L’esdeveniment té com a objectiu apropar la cultura culinària i els productes de la terra a la ciutadania, com la mongeta del ganxet que ha rebut recentment la certificació DOP (Denominació d’Origen Protegida).

L’esmorzar de forquilla es servirà a partir de les 10:30h del matí. Abans, els cuiners hauran preparat més de 30 kg de Mongeta del Ganxet, que s’utilitzaran per repartir les racions, amb botifarra d’acompanyament.

Cuina Vallès s’integra actualment per 13 restaurants de 10 municipis diferents de la comarca. El col·lectiu, que té set anys de vida, és membre del Consorci de Turisme del Vallès Occidental, i el seu treball té com a finalitat divulgar i promocionar la gastronomia de la zona amb plats autòctons de la terra, així com recuperar productes i portar-los al plat fen feina conjunta amb els artesans agroalimentaris.

Els restaurants que formen aquest col·lectiu són els següents: Can Feu, de Sabadell; Can Vinyers, de Matadepera; Capritx, de Terrassa; El cel de les oques, de Terrassa; 9 de la Borriana, de Sabadell; Garbí, de Castellar del Vallès; La terrassa del Museu, de Terrassa; Rístol Viladecavalls, de Viladecavalls; Lossum, de Sant Quirze del Vallès; Can Piqué, de Montcada i Reixac; Tast & Gust, de Cerdanyola del Vallès; el Cingle, de Vacarisses i Ca l’Esteve de Castellbisbal.

Switch to mobile version