Autor Entitats
17 Març 2014 a 17:35

La PAHC desencadena una setmana de lluita contra el BBVA a Sabadell

Nosaltres no cedirem, no marxarem. BBVA rendiu-vos”.

Imatge cedida per la PAHC Sabadell

Imatge cedida per la PAHC Sabadell

La PAHC de Sabadell comença una nova setmana d’ocupació de l’oficina situada al carrer Alfons XIII al vell mig de la ciutat amb l’objectiu d’aconseguir l’anulació de 10 avals que consideren nuls i que afecten a 10 famílies de la ciutat.

Dissabte la Plataforma d’Afectats va reunir-se amb un grapat d’entitats i col·lectius de la ciutat que van fer arribar el seu compromís i solidaritat a les persones afectades i a les que s’han concentrat per dormir dins l’oficina. Desprès de recollir diverses impressions, la PAHC i les entitats han decidit convocar cap a una gran manifestació que sortirà demà a les 7 de la tarda i que recorrerà Sabadell.

El BBVA es nega a cedir davant les peticions formulades, de manera que la Plataforma i els afectats han decidit seguir amb la protesta iniciada ara ja fa prop de 15 dies amb un conjunt d’activitats i propostes.

El proper 21 de març membres de la Plataforma iniciaran una caravana informativa on explicaran a la població la situació. També estan recollint informació sobre diversos directius del banc que es nega a negociar, i han promès portar la protesta a les seves cases un cop comencin. S’ha demanat també una Junta de Portaveus Extraordinària de cara a que els Grups Municipals mostrin el seu suport cap a la Plataforma.

Durant les properes setmanes també s’iniciarà una campanya entre la ciutadania de cara a que aquests retirin tots els diners de les seves comptes del BBVA, que al ser el banc que va absorbir l’antiga Caixa Sabadell, conté desenes de milers de dipòsits d’estalvi.

El comunicat acaba amb una promesa: “Nosaltres no cedirem, no marxarem. BBVA rendiu-vos”.

Switch to mobile version