Autor Societat
1 Març 2014 a 08:00

La família creix amb Rubí Inform@

rubi

La família Inform@ ha crescut amb un nou membre; Rubí Inform@. A partir d’ara la ciutat de prop de 75.000 habitants tindrà un nou mitjà informatiu disposat a escoltar les seves històries amb la mateixa filosofia que la resta d’editorials han portat fins aquest moment; les teves notícies. Perquè nosaltres no tenim partidisme, ni discriminem per cap motiu, publiquem totes les notícies a les que arribem, dolentes però, també, totes les bones que podem.

Volem agrair la vostra confiança fins a aquest moment i alhora us volem donar més motius per a que ens compartiu i ens feu arribar als vostres. Per això la nova editorial,serà la pròpia dels rubinencs i rubinenques. Hi haurà les mateixes col·laboracions, amb el temps, el cinema, el teatre i la foto del dia, però també hi haurà noves notícies de política, cultura, economia, societat, esports…. totes a les que el temps ens deixi. Esperem sigui del vostre gust i, com sempre, ens seguiu ajudant a que aquest diari sigui un referent de la informació local.

Web de Rubí Inform@

Switch to mobile version