Autor Societat
25 Març 2014 a 18:00

La Casa Duran, el Teatre Principal i el Museu d’Art ja són virtuals

Ja disponible a través del web

Oriol Vallverdú (esquerra) amb Quim Carné (centre) i Cristian Sánchez (dreta) // Imatge cedida per l'Ajuntament de Sabadell

Oriol Vallverdú (esquerra) amb Quim Carné (centre) i Cristian Sánchez (dreta) // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sabadell

Avui s’ha estrenat la vista 3D en alguns edificis municipals a través del web de l’Ajuntament de Sabadell. Concretament, la Casa Duran, el Teatre Principal i el Museu d’Art  es poden visitar a través de 22 imatges panoràmiques de 360 graus.

Es poden observar les exposicions del Museu d’Art a través d’aquestes imatges panoràmiques, així com 10 imatges panoràmiques de l’Arxiu Històric, 8 imatges panoràmiques del Vapor Buxeda, 7 imatges panoràmiques del campanar de Sant Fèlix i 3 gigafotos de la Casa Turulll.

Quim Carné, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sabadell, ha mostrat la seva satisfacció: “avui es presenta una nova eina per accedir a la cultura que permet conèixer millor diferents equipaments de la ciutat i, alhora, fer-los visibles arreu del món d’una manera molt més dinàmica i actual”.

Per la seva banda, Cristian Sánchez, regidor d’Espai Públic, ha destacat que “la iniciativa engloba dos aspectes clau de l’estratègia Smart City. D’una banda, la tecnologia aplicada al servei del ciutadà i, d’una altra, la riquesa que aporta la col·laboració público-privada de la mà Visita3D”.

El projecte ha estat possible a través de l’acord de cooperació entre l’empresa Visita3D i l’Ajuntament, que mitjançant Oriol Vallverdú ha explicat que “el projecte en el marc de l’Smart City amb l’objectiu d’apropar la cultura al ciutadà de Sabadell i també de fora de la nostra ciutat. Es tracta d’una visita interactiva a la qual es pot accedir des de dispositius mòbils i tablets i que, a més, té en compte les xarxes socials

Switch to mobile version