Autor Entitats
6 Març 2014 a 18:00

La Cambra informa del nou reglament europeu de la llei de Protecció de Dades (LOPD)

Esther Raventós, Ernest Rovira i Mounsif Takkai

 

Imatge cedida per la Cambra de Sabadell

Imatge cedida per la Cambra de Sabadell

Dilluns la Cambra de Sabadell va celebrar una sessió informativa per tal de donar a conèixer les principals novetats en temes de protecció de dades segons l’aprovació de l’esborrany del nou reglament europeu i dels reptes que contempla de cara a la seva publicació definitiva.

Es va informar dels canvis en quant a sancions, sobre la figura del delegat de Protecció de Dades i de la importància dels perfils entre d’altres temes.

La presentació va anar a càrrec d’Esther Raventós, Directora de l’Àrea d’Informació, Serveis Empresarials i Consultoria de la Cambra. Raventós va donar a conèixer algunes característiques del programa, així com del servei que la Cambra ofereix a totes les empreses de la demarcació per facilita el compliment de l’esmentada llei. Les principals novetats les van donar els dos ponents, Ernest Rovira i Mounsif Takkai, Consultors Associats de la Cambra i especialitzats en protecció de dades personals.

Switch to mobile version