Autor Esports
6 Març 2014 a 17:45

Joan Carles Sánchez rep als jugadors de l’equip d’hoquei en cadira de rodes

Hoquei

Joan Carles Sánchez, Alcalde de Sabadell, va rebre ahir, juntament amb el tinent d’alcalde i regidor d’Esports, Josep Ayuso, els jugadors sabadellencs que al novembre van proclamar-se subcampions al Campionat d’Espanya d’Hoquei en cadira de rodes elèctriques per CC.AA, que es va disputar a Reus.

Miquel Lechado i Luis Soto, jugadors del Sant Rafael, i Francisco Bermúdez, de l’Institut Guttman, van passar una estona a la sala de plens de l’Ajuntament. Joan Carles Sánchez va destacar “l’honor de poder reconèixer l’esforç d’aquests tres esportistes que han aconseguit donar normalitat i visibilitat a les persones que són diferents, i val dir que la realitat és que tots som diferents els uns dels altres i, alhora, tots som ciutadans de ple dret”.

Aquests jugadors van participar en la final del Campionat que la selecció de Catalunya va perdre contra la del País Valencià per un ajustat 9 a 8. Va ser el jugador Miquel Lechado el que va aconseguir  marcar 2 dels gols de la final.

Switch to mobile version