Autor Cultura
11 Març 2014 a 17:15

Es dóna el tret de sortida del Filmat a Matadepera

És el Festival de Creació Audiovisual

Imatge del web de l’Ajuntament de Matadepera

Imatge del web de l’Ajuntament de Matadepera

Des d’aquest mes de març, ja ha començat el Festival de Creació Audiovisual de Matadepera, el Filmat. D’aquesta manera, tothom pot presentar la seva creació, que organitzen conjuntament el Punt Jove i Matadepera Televisió.

El Festival està obert a qualsevol participant, sigui individual o en grup, i sense cap limitació en el gènere o en el format de les creacions audiovisuals. Poden ser ficcions, animacions, documentals, videoclips, produccions experimentals o videoart. A més, l’únic requisit per participar-hi és tenir més de 14 anys i presentar una obra audiovisual inèdita que no superi els 20 minuts de durada.

Per la seva banda, les obres es dividiran en tres categories depenent de l’edat dels participants, amb un premi de 200 euros en metàl·lic pels guanyadors de cada categoria. A més, Matadepera Comerç hi torna a col·laborar amb un xec regal per a la millor obra local.

Per qui vulgui participar del concurs, el termini de presentació finalitza el 23 de maig, i les obres es poden presentar a OAC, (Plaça Ajuntament, 1) de dilluns a divendres de 9 a 2 i les tardes de dimecres de 4 a 7 de la tarda. Els guanyadors es donaran a conèixer el 6 de juny a les 6 de la tarda al Casal de Cultura.

Switch to mobile version