Autor Economia
25 Març 2014 a 16:00

Els treballadors de Precision Process Technology denuncien impagaments

No descarten emprendre accions contra l’empresa

PPT

Imatge del web de PPT

Els treballadors de Precision Process Technology, SA (PPT), a través de la Unió Comarcal de CCOO del Vallès Occidental, denuncien la greu situació que estan patint, ja que els deuen dues pagues extres, a més l’empresa suma un deute amb la Seguretat Social i la retenció de la part de la quota obrera. També reclamen que, des del mes de febrer, la propietat ha començat a no pagar les nòmines i comunica que continuarà sense pagar. És per això, que la totalitat de la plantilla no descarta emprendre les accions que siguin necessàries per defensar el seu lloc de treball i percebre tot el que se’ls deu.

La propietat del Grup Mazel, al qual pertany PPT, dirigida principalment per Julio Elvira i Josefina Arias, és una empresa de la indústria química del sector de l’automòbil, situada a Barberà del Vallès, viable i amb projectes, que no rep el mateix tracte que altres empreses del Grup Mazel o dels propietaris, a les que manté sanejades i al corrent de tots els pagaments, amb clients tan importants com Airbus, Nissan o Seat.

 

Switch to mobile version