Autor Cultura
19 Març 2014 a 16:00

Els Saballuts tornen aquest cap de setmana

Diada d’inici de temporada

Imatge del web dels Saballuts

Imatge del web dels Saballuts

Aquest diumenge 23 de març a partir de les 12 tornen els Castellers de Sabadell a la Plaça Doctor Robert, juntament amb els Castellers de la Sagrada Família i els Margeners de Guissona. Es tracta de la Diada d’inici de la temporada i s’espera que la Plaça es torni a omplir, tal i com ho va fer en les principals diades de la temporada passada.

Veurem com estan els Castellers de Sabadell en aquest inici de temporada, on les sensacions són bones desprès d’aconseguir descarregar un castell de vuit durant la setmana passada. A més, aquest diumenge la Colla estrena presidència desprès d’haver triat aquest diumenge Núria Benítez durant els propers dos anys.

Tastet al Torneig Internacional d’Hípica

Els Saballuts participaran aquest dissabte 22 de febrer i el 29 a la tarda en una exhibició que es realitzarà a l’Hípica de Ca n’Alzina de Polinyà. Està previst que els nostres es posin a prova i agafin bones sensacions en aquesta demostració de cara a l’estrena oficial d’aquest diumenge.

Switch to mobile version