Autor Societat
20 Març 2014 a 16:30

Els nivells d’exposició als camps electromagnètics estan a nivells baixos a Sant Quirze del Vallès

Imatge del web de Gencat

Imatge del web de Gencat

L’Ajuntament de Sant Quirze ha mesurat aquests dies els camps electromagnètics de la ciutat i ha arribat a la conclusió que aquests estan per sota dels valors indicats com a valors màxims.

Aquests resultats s’han pogut obtenir gràcies a la sonda mòbil de mesura de camps electromagnètics que va ser cedida per la Generalitat de Catalunya mitjançant el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació. Totes les mesures mostren com els valors estan per sota dels màxims establerts per llei (28 V/m). S’han realitzat un total de 165 mesures per tota la ciutat en diferents punts, especialment en les llars d’infants, escoles, instituts, CAPS o equipaments municipals.

La mitjana dels resultats en les diferents mostres ha estat de 1,17V/m en exteriors, mentre que en interiors aquesta ha estat de 0,30V/m. Tots els resultats es poden consultar a la web de la governança radioelèctrica de la Generalitat de Catalunya

Switch to mobile version