Autor Cinema, teatre i televisió
15 Març 2014 a 10:45

El Teatre Municipal Cooperativa rep “La Casa de Bernarda Alba”

L’espectacle forma part de la I Mostra de Teatre Amateur de Barberà

Imatge de la representació de "La casa de Bernarda Alba" a càrrec de la companyia Taula de Teatre

Imatge de la representació de “La casa de Bernarda Alba” a càrrec de la companyia Taula de Teatre // Imatge cedida per l’Ajuntament de Barberà

Aquest dissabte 15 de març, el Teatre Municipal Cooperativa de Barberà del Vallès acull “La Casa de Bernarda Alba” a càrrec de la companyia Taula de Teatre.

El text de Lorca, escrit l’any 1936, explica la tragèdia de Bernarda Alba, una dona que decideix portar un dol estricte i rigorós després d’haver enviudat per segona vegada. Les cinc filles de la protagonista, víctimes de la seva rigidesa, es veuen empresonades a la casa familiar. Un drama rural sobre com el fanatisme i els valors socials poden sufocar la llibertat i el desig de l’home.

La posada en escena, dirigida per Tomás Rodríguez, compta amb les interpretacions de Mari Carmen Pérez, María Antonia Ortiz, Núria Torondel, Carmen Rosillo, Noemí C. Muñoz, Susana Meca, Lola Montañés, Mercedes Moreno, Ana María Gallardo, Mariana Borràs, Lola Hernández, Dámaris Lorenzo, Carmen Martín, Nayah Jimeno i Ariadna Rico.

Aquest és un espectacle que forma part de la I Mostra de Teatre Amateur de Barberà que acull un total de sis companyies  d’arreu de la comarca. La Mostra que comença aquest mateix dissabte 15 de març, es celebrarà a la ciutat fins al mes de maig d’enguany.

FITXA ARTÍSTICA. “La casa de Bernarda Alba”. Autor: Federico García Lorca. Direcció: Tomás Rodríguez. Repartiment: Mari Carmen Pérez, María Antonia Ortiz, Núria Torondel, Carmen Rosillo, Noemí C. Muñoz, Susana Meca, Lola Montañés, Mercedes Moreno, Ana María Gallardo, Mariana Borràs, Lola Hernández, Dámaris Lorenzo, Carmen Martín, Nayah Jimeno i Ariadna Rico. Funció: dissabte 15 de març a les 21.30h al Teatre Municipal Cooperativa (Barberà del Vallès)

Switch to mobile version