Autor Cultura
3 Març 2014 a 17:00

El Rei Carnestoltes anima els carrers de Barberà

Dissabte es farà la cercavila de la mort

carnestoltes barberà

Imatge cedida per l’Ajuntament de Barberà del Vallès

La ciutat de Barberà del Vallès s’ha omplert d’animació i colors amb l’arribada del Carnestoltes. Les activitats  van començar dimecres amb un taller de disfresses a càrrec dels joves de l’Esplai La Roma.

El Mercat Municipal Onze de Setembre va iniciar les festes coincidint amb el Dijous Gras, amb degustació de botifarres i un concurs i desfilada de disfresses el divendres. El concurs va tenir tres guanyadors en categoria infantil, juvenil i adulta, a més del premi a la millor comparsa. En infantil va guanyar Noa Fernández; en juvenil, Pau González; en la categoria d’adults l’afortunat va ser Fernando Toribio; i la comparsa guanyadora va ser la de Grease.

formiga carnestoltes barberà

Imatge cedida per l’Ajuntament de Barberà del Vallès

La festa va seguir amb la rua pels carrers de la ciutat amb més de 30 comparses participants. La desfilada anava encapçalada per dues grans formigues mecanitzades de la companyia barberenca Actua Produccions, acompanyades de la Batucada Arritmia. Després del pregó del Rei dels poca-soltes es va fer una passarel·la que va finalitzar amb l’entrega de premis a càrrec de l’alcaldessa, Ana del Frago, i la tinenta d’alcaldia de Cultura, Teresa Colomer.

Aquest dissabte, 8 de març, es farà el judici final del Rei Carnestoltes, amb la cercavila de la mort, a les 18h, a càrrec de la Colla de Diables de Barberà i de la Batucada Arritmia.

La cercavila de la mort començarà al Mercat Municipal Onze de Setembre i passarà pel carrer Verge de l’Assumpció, carrer Manuel de Falla, passeig Doctor Moragas i fins a arribar a la plaça de la Vila. Allà es farà el judici sumaríssim i la crema del Carnestoltes amb correfoc i espectacle de foc per posar el punt i final a les festes.

Switch to mobile version