Autor Política
31 Març 2014 a 18:00

El PSC Sabadell demanarà que es commemori el 83è aniversari de la II República

Sol·liciten que el 14 d’abril de 1931 sigui una data per homenatjar

JSC de Sabadell

JSC de Sabadell // Imatge cedida pel PSC Federació Vallès Occidental Sud

El PSC Sabadell presentarà una moció al Ple de demà de l’Ajuntament per commemorar el 83è aniversari de la proclamació de la II República. La moció, escrita i liderada per la JSC, sol·licita que el 14 d’abril de 1931 es converteixi en una data per homenatjar a les persones “que van defensar la justícia, la llibertat i la igualtat”.

El text reclama la retirada dels símbols franquistes que quedin a Sabadell “doncs representen a un règim dictatorial imposat per les armes”. El Grup Municipal recorda a la moció que la II República va ser un període “ple d’esperances per a un poble, modernitzant el país, fomentant l’educació dels seus ciutadans i ciutadanes i avançant en els drets individuals i col·lectius”.

La moció, segons assenyala el partit, serveix per reivindicar amb orgull i agraïment a la gent que va defensar la República “i fer-ne un reconeixement”.

Switch to mobile version