Autor Societat
27 Març 2014 a 17:50

El Prat, considerat el millor aeroport del sud d’Europa

Guardó concedit per Skytrax

Imatge cedida per Skytrax

Imatge cedida per Skytrax

La valoració de prop de 13 milions de passatgers d’arreu del món ha servit per tornar a premiar l’aeroport de Barcelona-el Prat com a millor aeroport del sud d’Europa. És la tercera vegada que l’Aeroport rep aquest reconeixement, sent la darrera vegada el 2011 i 2012.

El resultat s’ha obtingut en base a gairebé 13 milions d’enquestes efectuades a passatgers de 110 nacionalitats sobre més de 400 aeroports d’arreu del món. El premi es va lliurar a representants de la ciutat durant la fira “Passenger Terminal Expo” celebrada fins avui  a la capital de Catalunya

Els qüestionaris avaluen l’experiència dels usuàries en 39 productes i àrees de serveis un cop completat el viatge. Entre les preguntes hi ha els accessos, el transport públic, el confort, la neteja, la facturació, els trànsits, la seguretat, la senyalització o les arribades.

Switch to mobile version