Autor Política
27 Març 2014 a 16:30

El PP de Sabadell condemna els actes violents de la manifestació a Madrid

Els atorga a grups violents d’extrema esquerra

logo pp català

El Partit Popular de Sabadell ha condemnat els actes vandàlics i les agressions als policies que es van produir el passat 22 de març a la manifestació de Madrid i els vincula amb grups violents d’extrema esquerra i antisistema “perfectament organitzats com guerrilles urbanes”.

Segons comunica el mateix partit, “els violents duien tiradors amb boles d’acer, ‘llances’ artesanals, barres de ferro i llançacoets, entre d’altres objectes”. Els populars lamenten les lesions provocades als agents com ara “traumatismes cranioencefàlics, ferides per arma blanca, rascades, dents i ossos trencats, lesions greus i ferides”.

Esteban Gesa, membre del Partit Popular de Sabadell, ha comentat que “som conscients que aquests grups radicals són una minoria i que la major part de les persones que es van manifestar a Madrid ho van fer pacíficament. Creiem que l’actuació dels violents desvirtua l’objecte de la manifestació i perjudica greument els seus objectiu. Per això no entenem que els organitzadors de l’acte siguin tan comprensius amb aquests individus que reflecteixen la pitjor part de la societat”.

Gesa ha afegit que “és indignant que l’esquerra no condemni o condemni amb la boca petita aquests actes antidemocràtics i totalitaris per part d’elements feixistes d’extrema esquerra. No hi ha cap justificació vers la violència. Pretendre aconseguir al carrer mitjançant la violència el que no reflecteixen les urnes és feixista i propi de dictadures totalitàries i crea un mal precedent en el nostre sistema democràtic i l’Estat de Dret”.

Switch to mobile version