Autor Política
31 Març 2014 a 17:15

El Ple de Barberà aprova el conveni col·lectiu pels treballadors municipals per unanimitat

Imatge del web de l'Ajuntament de Barberà

Imatge del web de l’Ajuntament de Barberà

El Ple de l’Ajuntament de Barberà del Vallès del passat 26 de març va aprovar l’acord de condicions de treball i conveni col·lectiu dels treballadors municipals per unanimitat.  El tinent d’Alcalde de Recursos Humans, Antoni Báez, va explicar en què consisteix l’acord i va agrair la col·laboració dels treballadors i treballadores municipals per aprovar el conveni.

El Ple també va aprovar el decret relatiu a la liquidació del pressupost de l’any 2013, un punt que va ser exposat per Xavier Garcés, Tinent d’Alcalde d’Economia,  i que consta d’un romanent de crèdit positiu de 5,1M€. L’Ajuntament va tancar els números amb un superàvit de 4,29M€ i un romanent de tresoreria també positiu de 7M€. Garcés va destacar que ‘durant l’any 2013 no ha hagut cap despesa que no s’hagi pogut atendre amb les partides pressupostades inicialment.’

L’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Ana del Frago, va voler agrair als tinents d’Alcaldia la seva feina alhora que remarcava que “aquests números de la nostra economia municipal no amaguen res i estan a la vista de tothom, per una banda donen a entendre una cosa fonamental per a nosaltres, des de l’inici d’aquesta legislatura i que aquí, en aquesta sala, ho hem parlat moltes vegades, la solidesa i la consistència d’aquest municipi”. En aquest sentit, Ana del Frago ha volgut recordar que el consistori no viu separat del món extern, però que entre tots “podem influir en donar la confiança d’aquesta casa i d’aquesta ciutat: per una banda millorant i fent efectius tots aquests recursos en funció de les prioritats polítiques que ens marquem i que en un percentatge molt elevat són molt compartides, no únicament del grup de govern, i per una altra banda mantenir una estructura de treball que sigui el més justa possible sense vulnerar cap llei”.

Per acabar, l’alcaldessa va voler remarcar el seu rebuig a l’RSAL tot fent esment que l’acabaran derogant: “La complirem, l’acatarem, farem els ajustos que convinguin, que no tenim cap mena de por, però no deixarem de lluitar fins que aquesta llei pugui ser derogada.”

Switch to mobile version