Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
1 Març 2014 a 09:00

El Montcau des del Pujol de la Mata

El Montcau des del Pujol del Pujol de la Mata

El Montcau des del Pujol del Pujol de la Mata // Foto: Sergi Colomer

Un dels cims més imponents i característics del Massis de Sant Llorenç del Munt i Serra de l’Obac és el Montcau. La seva particular silueta i els seus 1056 metres d’alçada el fan visible des de diversos punts. En aquest cas, des del Pujol de la Mata, a  prop de Mura.

Des del Sabadell Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Sabadell o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@sabadellinforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version