Autor Economia
23 Març 2014 a 10:00

El Grup Carinsa va participar en les 44 jornades del CED

Carisma investiga en les fragàncies del futur

Imatge cedida per Carinsa

Imatge cedida per Carinsa

El Grup Carinsa, amb seu al Vallès Occidental, a través de la seva Divisió de perfumeria, va participar recentment en les jornades número 44 del Comitè Espanyol de la Detergència, Tensioactius i Afins, celebrades a Barcelona.

D’aquesta manera, Carinsa va presentar els resultats preliminars d’un dels projectes d’Innovació Tecnològica que està investigant en l’àmbit de l’ambientació. El doctor José Antonio Muñoz va ser de desenvolupar la ponència.

El principal interès dels treballs fets a través del departament de I+D+i del Grup Carinsa són el desenvolupament dels nous productes capaços d’afegir una funcionalitat addicional als ambientadors

Segons la directora de la Divisió de Fragancies, Denia Martínez, “amb aquests nous camps d’investigació volem crear les fragàncies del futur. Són accessibles a tot el món des dels dispositius electrònics quotidians. Volem que els usuaris experimentin noves emocions, des d’experiències 4D a ser creadors dels seus perfums on-line”.

Switch to mobile version