Autor Entitats
17 Març 2014 a 17:45

El Gremi de la fusta celebra el seu 21è Sopar de Germanor

Gremi de la Fusta

Reconeixement a Carles López de l’Escola Industrial de Sabadell

El Gremi de la Fusta de la Cecot va reunir prop d’una setantena de professionals del sector al sopar de germanor que va tenir lloc el passat divendres al restaurant Imperial de Terrassa.

Aquesta 21ena edició va comptar amb la presència del president de la Cecot, Sr. Antoni Abad, així com també del tinent d’alcalde de Promoció Econòmica, el Sr. Amadeu Aguado.

La Junta Directiva del Gremi va reconèixer la tasca de Jordi Amat com a director general d’Embamat i tercera generació del negoci, tot just quan Embamat ha celebrat recentment el seu 80è aniversari tot inaugurant un nou centre productiu de 18.000 m2 i es troba en un moment d’expansió tant de facturació com d’exportació.

Un altre dels moments destacats de la nit va ser quan es va lliurar la Serra d’Argent 2014 al Sr. Rafael Abad, d’Abad Fusters, per la seva llarga trajectòria.

El sopar també va servir per reconèixer al guanyador del 13è Concurs d’Aprenents celebrat el passat 5 de març, en Carles López de l’Escola Industrial de Sabadell, qui també va assistir al sopar.

Aquest sopar, juntament amb la missa del dia de Sant Josep del proper dimecres 19 a la Catedral de Terrassa posen el punt i final a les activitats del Gremi amb motiu de la festivitat del patró.

El Gremi de la Fusta és una organització comarcal, vinculada a la Cecot, que agrupa a un centenar d’empreses de la fusta bàsicament del Vallès Occidental.

Switch to mobile version