Autor Cultura
17 Març 2014 a 17:00

El film “Sonata per a violoncel” busca figurants

Protagonitzat per l’actriu sabadellenca Montse Germán

Rodatge al Palau de Congressos de Tarragona

Rodatge al Palau de Congressos de Tarragona // Imatge cedida per l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

El film català Sonata per a violoncel, dirigit per Anna M. Bofarull i protagonitzat per l’actriu sabadellenca Montse Germán, comença la cinquena i última setmana de rodatge, en el qual es necessiten persones que vulguin participar-hi com a figurants. Les audicions es faran aquest dimecres a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca i dissabte a l’Auditori de l’Hospitalet de l’Infant.

Per participar com a figurant s’haurà de prendre part a una de les dues audicions vestit com si anés a escoltar un concert de música clàssica. Les proves començaran a les 16h tant dimecres com dissabte. Els interessats han de confirmar l’assistència enviant un correu electrònic a l’adreça vanessa.tng@gmail.com.

Pel que vulguin participar al projecte, també ho poden fer a través de la campanya de micromecenatge que, segons l’aportació, oferirà diferents ofertes al mecenes. L’aportació s’haurà de fer al web www.sonataparaviolonchelo.com/participa.html.

Sonata per a violoncel és un projecte de la productora KaBoGa. La protagonista es diu Julia i és una jove bonica que es lliura a la música. La reconeguda violoncel·lista no renunciarà a la seva vida social per la música, però un esdeveniment important l’obligarà a replantejar-se el seu estil de vida. Li diagnostiquen fibromiàlgia, i la malaltia farà que els seus dies com a violoncel·lista siguin cada cop més durs i la seva vida social més difícil.

Switch to mobile version