Autor Futbol
7 Març 2014 a 17:45

El CE Sabadell s’enfronta aquesta jornada amb el Girona

Un partit vital per les aspiracions de l’equip arlequinat

Olmo parla en la prèvia del partit contra el Girona

Olmo parla en la prèvia del partit contra el Girona // Imatge del web del CE Sabadell

El Centre d’Esports Sabadell arriba a aquesta jornada amb optimisme, després de guanyar a domicili al Jaén i d’haver sortit de la zona de descens. El proper dissabte s’enfrontarà al Girona, un partit transcendental perquè és a casa i perquè serviria per deixar a l’equip gironí a 8 punts. El conjunt arlequinat espera donar una bona imatge davant la seva afició, després de diverses jornades amb resultats irregulars.

Miquel Olmo s’ha mostrat realista en la roda de premsa prèvia al partit: “no sóc dels que els agrada inventar, però tenim el que tenim i amb això haurem de fer un bon equip al mig del camp“. El tècnic espera obtenir la victòria: “és la nostra obligació  aconseguir els tres punts davant la nostra afició, fet que fa dues jornades que no hem aconseguit“.

L’entrenador n’és conscient de que una derrota deixaria al CE Sabadell en una condició complicada: “no tenim por de la pressió, hem de saber conviure amb ella. El resultat de demà pautarà el futur dels dos equips“.

Sobre el rival de demà, el tècnic vallesà ha advertit del seu perill: “competeixen sempre a un nivell molt alt, els resultats no fan justícia al joc que han fet fins ara“.

Switch to mobile version