Autor Cultura
14 Març 2014 a 16:30

Convocat el concurs per escollir la portada de la Festa Major de Matadepera

El termini acaba el 4 d’abril

matadepera

Imatge del web de l’Ajuntament de Matadepera

La Regidoria de Festes de Matadepera ha convocat el XVIIè Concurs de Disseny per a la portada del programa de la Festa Major 2014. El concurs està obert a tothom, independentment de la seva edat o formació.

D’aquesta manera, s’han de presentar dissenys originals i inèdits i podran estar fets en qualsevol tècnica; la forma haurà de ser horitzontal i s’hauran de presentar en paper i suport digital. A més, la portada haurà d’incloure obligatòriament el text “Del 28 d’agost a l’1 de setembre de 2014” i, opcionalment, es podrà incloure un eslògan o frase representativa de la Festa Major. Així mateix, sis persones actuaran com a jurat i, a l’hora de seleccionar l’obra guanyadora, tindran en compte el disseny i l’originalitat de la proposta, així com la capacitat de comunicació, lligada a la finalitat de la convocatòria.

Totes les obres s’hauran de presentar a la OAC de l’Ajuntament, abans del divendres, 4 d’abril.

Switch to mobile version