Autor Economia
25 Març 2014 a 17:45

Conveni de col•laboració entre ESADECREAPOLIS i Grup Inform@

Inform@ passa a ser membre Club de la Open Innovation Community

Joan Murcia i Jorge Serra

Joan Murcia i Jorge Serra

Divendres al matí a la seu d’ESADECREAPOLIS es va signar l’acord de col•laboració entre ESADECREAPOLIS  i el grup de franquícies Inform@.

Amb la signatura d’aquest acord, Inform@ passa a ser membre Club de la Open Innovation Community d’ESADECREAPOLIS. Així, Inform@ tindrà accés a sessions de networking qualificat, tallers sobre el món de la innovació empresarial i la emprenedoria i podrà participar en fòrums de discussió, per tal d’estar al dia de les últimes oportunitats de negocis, ampliar la xarxa de contactes, o aconseguir partners, entre d’altres serveis.

Totes aquestes eines contribuiran a l’objectiu d’Inform@ d’aprofitar les sinergies existents per tal d’aconseguir emprar, en règim d’auto-ocupació, a unes 70 persones que es trobin en procés de transició professional, aturats de llarga durada, majors de 40 anys, amb discapacitats físiques i/o amb carregues familiars que fan difícil la seva integració al món laboral. S’espera cobrir l’objectiu en un termini de 24-36 mesos i faran feines d’editor del diaris Inform@ arreu del territori de parla catalana.

L’acte ha comptat amb la presència del Sr. Joan Murcia, en nom d’ Inform@, i de Jorge Serra per part d’ESADECREAPOLIS.

Switch to mobile version