Autor Política
11 Març 2014 a 17:00

CiU Sabadell satisfet per les inversions aconseguides amb la última modificació de crèdit del pressupost de l’Ajuntament

Carles Rossinyol

Carles Rossinyol // Foto d’arxiu: Àlex Callao

El Grup Municipal de CiU a Sabadell va fer arribar a l’equip de govern tot un seguit d’accions  que es poden dur a terme amb la modificació del crèdit del pressupost.

Entre d’altres coses i gràcies a les peticions fetes pels convergents s’han aconseguit el canvi e les jardineres dels pisos de Sant Julià i les obres del carrer Horta Novella. “Intervencions que ens permeten millorar l’espai públic que utilitzen els ciutadans” va explicar el cap de llista de CiU a Sabadell, Carles Rossinyol, qui argumentava “Donat que no es va donar compliment de les exigències de transparència de CiU Sabadell, no vàrem poder facilitar la seva aprovació” en referència a que aquesta modificació és per poder  fer inversions al 2014 amb un pressupost prorrogat del 2013.

Rossinyol també va recordar que  “si no s’hagués aprovat aquesta modificació de crèdit, l’Ajuntament de Sabadell deixaria de rebre fons de finançament d’altres administracions públiques, com per exemple, de la Diputació de Barcelona”.

Switch to mobile version