Autor Societat
25 Març 2014 a 16:45

Cerdanyola se suma a l’Hora del Planeta

Dissabte de 20:30h a 21:30h

Hora del planeta

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès s’ha afegit a la iniciativa L’Hora del Planeta que es farà el proper 29 de març de 20:30h a 21:30h. A l’hora establerta, es farà al·lusió al lema d’enguany, Apaga la llum, il·lumina el Planeta, i s’apagaran durant 60 minuts els llums de la Casa Consistorial i el monument de la Plaça de Marconi.

Des de l’Ajuntament es demana a la ciutadania que participi a l’Hora del Planeta d’aquest dissabte apagant els llums de les llars. A més, proposa a tothom que es tingui cura del planeta durant la resta de l’any amb la incorporació d’hàbits d’estalvi energètic en el dia a dia i l’adquisició de bombetes i electrodomèstics més eficients energèticament.

L’Hora del Planeta és una iniciativa a nivell mundial que serveix per conscienciar les persones sobre el canvi climàtic, el fet d’estalviar energia i disminuir la contaminació lumínica. L’esdeveniment està promocionat per World Wild Fund of Nature (WWF) i es convida als ciutadans a participar-hi apagant els llums i aparells elèctrics durant una hora. Les apagades als monuments emblemàtics es faran a nivell internacional.

Switch to mobile version