Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
2 Març 2014 a 08:30

Cavall Bernat

Cavall Bernat

Cavall Bernat // Foto: Sergi Colomer

Cavall Bernat, amb els seus  29 metres d’ alçada, és una de les formacions rocoses més conegudes del Massís de Sant Llorenç del Munt. Les roques anomenades cavalls bernats estan relacionats amb antics cultes pagans relacionats amb la fertilitat, gràcies a la seva forma fàl·lica. Al darrera podem veure la Roca de l’Esquirol.

Des del Sabadell Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Sabadell o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@sabadellinforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version