Autor Economia
2 Març 2014 a 11:30

CaixaBank llança el nou programa CaixaNegocis

Es vol apropar l’entitat als negocis amb 2.600 nous gestors

alcaraz caixabank

Juan Antonio Alcaraz, director de CaixaNegocis // Imatge del web de la Caixa

CaixaBank ha llençat un nou programa, CaixaNegocis, amb l’objectiu de reforçar la relació establerta entre l’entitat i els comerços, autònoms, professionals, microempreses i sector agrari amb una facturació de fins a un milió d’euros. A part de consolidar el 30% dels clients que es troben en aquest segment, es volen captar 200.000 nous clients.

El programa comptarà amb 2.600 gestors especialitzats, dels quals 900 tenen una dedicació exclusiva a aquest sector empresarial. Els gestors es desplaçaran al negoci del client en qüestió per tal d’assessorar i facilitar la contractació dels productes i dels serveis des del propi terminal del gestor, ja sigui amb tablet o smartphone. Les oficines tindran una persona de referència per als clients del segment Negocis que es podrà posar en contacte amb el gestor.

El director general de Negoci de Caixabank, Juan Antonio Alcaraz, ha comentat que el nou projecte “ens permetrà estar encara més a prop dels comerços, autònoms professionals i microempreses, el que enfortirà, des de la proximitat, la qualitat i l’excel·lència en el servei”. Ha afegit que “aquest nou model de relació, recolzat per la innovació tecnològica, reforçarà la posició de lideratge de l’entitat en banca minorista”.

El llançament de CaixaNegoci anirà acompanyat del nou Compte Negocis amb manteniment i administració, targeta de dèbit per titular i beneficiari, targeta per efectuar ingressos 24 hores, transferències i xecs per autoservei.

Switch to mobile version