Autor Societat
20 Març 2014 a 16:00

Bicibox a Cerdanyola del Vallès

Es disposaran en 4 llocs estratègics

Bicibox

Bicibox // Imatge de Wikimedia Commons

Cerdanyola del Vallès disposarà properament de 4 mòduls de Bicibox. Així doncs, la ciutat disposarà del servei de bicicletes que ofereix l’Àrea Metropolitana de Barcelona en llocs estratègics de la ciutat.

Es tracta d’un servei públic d’aparcaments segurs per a bicicletes privades que ajudarà a anar en bici per la ciutat amb més seguretat. En aquesta primera fase, es col·locaran a  l’Estació de RENFE, l’Ajuntament, el Parc esportiu municipal Guiera i la Zona esportiva Can Xarau i abans que acabi l’any s’estendrà a altres indrets del municipi.

Per donar-se d’alta en aquest servei es pot fer a través de l?Oficina d’atenció al client (c/ del Barcelonés, 5, de Cornellà de Llobregat), al telèfon 934 801 559 , al web www.bicibox.cat o bé al mail info@bicibox.cat.

Maria Reina, la tinenta alclade de Mobilitat i transports, ha destacat el valor d’aquest instrument que s’emmarca en un context d’impuls i recolzament de la mobilitat en bicicleta per afavorir el seu ús com a mitjà de transport quotidià.

INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA. Bicibox, ara a Cerdanyola del Vallès

Switch to mobile version