Autor Economia
11 Març 2014 a 16:30

7 de cada 10 expositors del FRANQUICAT afirmen haver signat contractes

Hem parlat amb David Mármol, organitzador de la fira

David Mármol parla a l’inauguració del FRANQUICAT

David Mármol parla a l’inauguració del FRANQUICAT // Foto: Juan Diego Galán

Dissabte passat va concloure la 1a edició del FRANQUICAT, el Saló de les franquícies a Catalunya, que va tenir lloc al recinte ferial de Sabadell. En aquest primer any de la fira, els franquiciadors i empresaris que hi han participat han pogut comunicar-se cara a cara amb els diversos visitants i molts d’ells han pogut encetar negocis. A més dels expositors de les diverses empreses, es van organitzar unes jornades tècniques amb conferències, entre elles la d’inauguració a càrrec de Carmen Lomana.

David Mármol, de l’empresa organitzadora Vital Media Event, ens ha comunicat que “tot i que la afluència de públic no va arribar a les nostres expectatives, el 80% d’ expositors afirmen que els visitants eren persones interessades i 7 de cada 10 afirmen haver signat contractes o fer-ho en un curt període de temps“. La fira ha tingut una bona cobertura mediàtica: “des de diaris digital fins a la televisió tots han dedicat espai a parlar de FRANQUICAT”, ha explicat Mármol.

En general, els franquiciadors han quedat contents amb la fira, tenint en compte que es tractava d’una 1a edició: “crec que sí han complert les seves expectatives, la majoria estan satisfets. Treballarem i escoltarem a la resta per tal de créixer i millorar“.

Mármol també ha confirmat que ja es treballa en la propera edició de la Fira, que tindrà lloc en 2015: “s’ ha constituït un comitè tècnic, amb diverses representacions del sector i institucionals, per tal d’ avaluar les errades que s’ hagin comés, subsanar-les i millorar“.

Switch to mobile version