Autor Cultura
12 Març 2014 a 18:00

50 alumnes van participar en la 1a LAN Party

Escola Jaume Viladoms

Imatge cedida per l'Escola Jaume Viladoms
Imatge cedida per l’Escola Jaume Viladoms

El passat dissabte 8 de març 50 alumnes de l’Escola Viladoms de Sabadell van trobar-se en la primera edició de la LAN Party, on van realitzar-se tornejos dins les instal·lacions del carrer de Doctor Almera 33 de Sabadell.

Entre els jocs disponibles hi havia el Fifa 14, el popular Age of Empires II o el clàssic counter Strike Source. L’escola ha valorat la jornada com un èxit ja que la participació en aquesta primera edició ha estat elevada i la gestió i coordinació dels membres del departament d’informàtica va funcionar. La direcció ha valorat que “realitzar una trobada d’aquestes característiques no és gens fàcil, ja que les necessitats tecnològiques són molt importants”. Els ordinadors eren dels participants.

L’Escola ha volgut agrair a les empreses Epson IbéricaDakelCoca-Cola,Gràfiques InpubTiro y Retiro Serveis GràficsCatim; Tinta i Tòner per a ImpressoraServeis Sant JustRaval Serveis de netejaBanc SabadellFortinetInterworTsic i Ticfast la seva col·laboració en aquest projecte.

Switch to mobile version