Autor Entitats
20 Març 2014 a 17:00

32 persones assisteixen a una xerrada sobre els límits de l’ús de les aplicacions i xats

Institut la Romànica de Barberà del Vallès

Imatge cedida per l'Ajuntament de Barberà

Imatge cedida per l’Ajuntament de Barberà

L’escola de Mares i Pares de l’Institut de la Romànica va organitzar una xerrada per a les famílies del centre sobre com afrontar i gestionar els conflictes al voltant dels mitjans audiovisuals. La sessió estava emmarcada en un conjunt d’activitats que organitza l’institut amb el suport de l’AMPA i la col·laboració de l’Ajuntament de Barberà del Vallès.

La xerrada va ser a càrrec del Servei Municipal de Mediació i Convivència Ciutadana i va reunir un total de 32 persones que van poder esbrinar la diferència entre l’ús, l’abús i les addicions als jocs informàtics, als xats, o als telèfons mòbils. També van rebre consells com gestionar el seu temps i com tractar aquells casos on hi hagi un risc de partir una addició. Es va posar de manifest la necessitat de posar límits en l’educació de fills i filles i la necessitat d’establir una comunicació permanent entre els membres de a família.

Aquests cursos són organitzat per l’Escola de Pares i Mares de l’institut La Romànica i és un projecte amb el qual es pretén crear espais de formació per a les famílies, on es treballen temes com l’educació i creixement dels fills i filles.

Switch to mobile version