Autor Societat
17 Març 2014 a 17:15

1 denunciat per possessió d’armes en un macro control a la Zona Hermètica

10 denunciats per tinença de substàncies estupefaents

Foto: Sergi Colomer

Foto: Sergi Colomer

Els Mossos d’Esquadra, juntament amb la Policia Local de Sabadell i Castellar, efectius de l’àrea de Recursos Operatius i de Trànsit de la RPMN i membres de la Policia Nacional acompanyats d’inspectors de Treball van realitzar aquest cap de setmana un macro dispositiu de control de seguretat i administratiu de la Zona Hermètica.

L’operatiu va acabar amb 10 denunciat per tinença de substàncies estupefaents, 1 per possessió d’armes i 16 positius en proves d’alcoholèmia i drogues. L’objectiu principal de l’operatiu ha estat reduir els fets delictius relacionats en aquesta zona, especialment polèmica per la gran quantitat de discoteques i algunes persones que sovint causen conflictes i que tenen els veïns i veïnes en peu de guerra des de fa anys.

Al llarg de la nit es van identificar prop de 320 persones, aixecant 11 actes administratives. Durant les inspeccions es van identificar un total de 86 treballadors i treballadores, als quals se’ls va comprovar que tinguessin tots els documents i contractes laborals en regla.

Switch to mobile version