Autor Futbol
28 Febrer 2014 a 17:45

Miquel Olmo: “és el moment de trencar la mala ratxa”

L’entrenador del CE Sabadell es mostra molt optimista

Olmo parla en roda de premsa

Olmo parla en roda de premsa // Foto: Juan Diego Galán

L’entrenador del CE Sabadell, Miquel Olmo, s’ha mostrat molt optimista avui en roda de premsa de cara al partit que jugarà l’equip aquest diumenge al camp del Jaén (17h). Els sabadellencs porten sis partits sense guanyar.

L’entrenador ha admès que hi ha una manca d’efectivitat de cara al gol, però creu que “hem de tenir paciència i esperar la nostra ocasió, sense nervis, però preparats per tot“. El tècnic vol seguir jugant mantenint la seva idea de futbol: “no vull que l’equip no tingui la pilota perquè patiríem molt“. Olmo considera que “hem de recuperar sensacions, però seguint vivint el dia a dia, perquè no podem anar més enllà“.

Olmo ha reiterat la importància de Tamudo: “ens aporta moltes coses tant a dins com fora del camp“. El davanter es troba recuperat i es troba convocat per aquest partit. L’entrenador també podrà comptar amb Llorente i Ciércoles, i Gato és dubte per molèsties.

Sobre el partit de diumenge, el Jaén porta sense perdre al seu estadi des de desembre: “ens posaran les coses molt difícils, és un equip que tracta molt bé la pilota“. Olmo creu que aquest partit és vital, perquè “és un rival directe, si guanyem, empataríem amb ells a la classificació“.

Promoció pel partit CE Sabadell – Girona

El CE Sabadell ha preparat una promoció exclusiva pels socis de cara al partit de la jornada següent a la Nova Creu Alta, contra el Girona. Cada soci podrà comprar fins a dues entrades a un preu especial de 5 euros. D’aquesta manera s’espera que l’afluència de l’afició augmenti.

Switch to mobile version