Autor Cultura
28 Febrer 2014 a 17:15

Les claus per arribar a ser feliç a través del llibre “Lo esencial”

Imatge del web de kedin.es

Imatge del web de kedin.es

El Corte Inglés obra l’agenda cultural per aquest mes de març amb dues propostes diferents per començar la primavera.

Aquest dissabte, com és habitual, els dissabtes de conta ofereixen una nova sessió per als nens i nenes més menuts de la nostra ciutat. Aquest cap de setmana, a més, animen a tothom a anar disfressat per escoltar el conte de Clara Ribatallada, que ens llegirà “Contes amb Kamishibai”

Serà aquest dimecres quan Jordi Planes, “health coach” autor del llibre “Lo esencial” visitarà el popular centre comercial, on s’espera que ens expliqui aspectes de l’autoconeixement i l’autoestima i de la vida en parella que l’autor ha volgut transposar al llibre que presenta. Es tracta d’un llibre que ens mostrarà el camí a seguir per aconseguir els propòsits i et donarà les claus per arribar a ser feliç. La presentació comença a les 7 i és gratuïta.

I el proper divendres, la sala cultural ens presentarà el seu nou llibre “Les raons de l’Àgata” on s’explica la història d’una noia que ha de fugir de Barcelona i on coneix Jadranka i la seva família, amb qui s’establirà desprès de la guerra. Serà Croàcia, concretament l’illa de Hvar, la que li donarà la oportunitat de construir una nova vida fins que apareixen uns personatges que ens intrigaran i faran patir. S’espera que Victor Mañosa faci la presentació formal del llibre i serà l’actor Marc Rius l’encarregat de llegir alguns dels fragments de l’obra.

Switch to mobile version