Autor Cinema, teatre i televisió
7 Febrer 2014 a 17:30

De Lego i superherois

lego pelicula

@ainamarcobal

Una setmana més hem de parlar d’un gran film d’animació per a tots els públics. Lego, la pel·lícula no és per a nens només, sinó per tots aquells amants de l’acció, els superherois i les aventures més esbojarrades de la mà d’una icona de la infància de més d’un. Per contrarestar, i amb un ritme més pausat, arriba Nebraska, nominada als Globus d’Or, als Bafta, als Oscar… gairebé a tot arreu. L’acompanya A cualquier precio, que sense nominacions es postula com un bon film que tracta la relació entre pares i fills. El toc de comèdia el porta l’italià Salvatores amb Happy Endings on la família també és l’eix central.

 

LEGO, LA PEL·LÍCULA (THE LEGO MOVIE)

ANIMACIÓ D’AVENTURES. Dirigida per: Phil Lord i Chris Miller. Guió: Phil Lord i Chris Miller. Producció: Roy Lee i Dan Lin. Doblatge original: Morgan Freeman, Liam Neeson, Elizabeth Banks, Will Ferrell, Chaning Tatum i Cobie Smulders.

L’Emmet és un Lego normal, cap superheroi, fins que un dia el confonen per l’única persona que pot salvar el món. S’haurà d’enfrontar a un malvat tirà, amb l’ajuda d’uns amics ben especials.

 

NEBRASKA

DRAMA. Dirigida per: Alexander Payner. Guió: Bob Nelson. Producció: Albert Berger i Ron Yerxa. Repartiment: Bruce Dern, Will Forte, June Squibb, Bob Odenkirk, Stacey Keach, Mary Louise Wilson, Rance Howard i Tim Driscoll.

En Woody és un senyor gran amb símptomes de demència que creu que s’ha tornat ric. Per aconseguir cobrar els diners farà un viatge amb el seu fill David, amb qui feia temps que no parlava, i així la relació canviarà per complet.

 

A CUALQUIER PRECIO (AT ANY PRICE)

THRILLER DRMÀTIC. Dirigida per: Ramin Bahrani. Guió: Hallie Elizabeth Newton i Ramin Bahrani. Producció: Teddy Schwarzman, Pamela Koffler, Kevin Turen, Justin Nappi, Christine Vachon y Ramin Bahrani. Repartiment: Zac Efron, Dennis Quaid, Kim Dickens, Heather Graham, Clancy Brown, Chelcie Ross i Maika Monroe.

Els pare d’en Dean és un empresari agricultor que vol que el seu fill s’introdueixi en el sector. En Dean té altres preocupacions i aspiracions, així que les intentarà dur a terme tot l’oposició de tota la seva família.

 

HAPPY FAMILY

COMÈDIA DRAMÀTICA. Dirigida per: Gabriele Salvatores. Guió: Alessandro Genovesi i Gabriele Slavatores, basant-se en l’obra d’Alessandro Genovesi. Producció: Miurizio Totti. Repartiment: Fabio de Luigi, Diego Atantuono, Fabrizio Bentivoglio, Margherita Buy i Carlos Signoris.

L’Ezio té problemes per desenvolupar el nou guió en el que treballa. Els destins de dues famílies s’uneixen a través del casament dels fills. L’Ezio s’imagina que està dins la història, i fins i tot els personatges se li apareixen demanant-li més protagonisme.

 

SETUP

THRILLER D’ACCIÓ. Dirigida per: Mike Gunter. Guió: Mike Gunter i Mike Behram. Producció: Randall Emmet, George Furla i 50 Cent. Repartiment: Bruce Willis, Ryan Phillippe, 50 Cent, Jenna Dewan, James Remar, Randy Couture i Shaun Toub.

Dos amics se separen a causa dels diners i el poder en un context en què els amos del barris s’apoderen del control de la ciutat.

 

PUSSY RIOT: UNA PLEGARIA PUNK

DOCUMENTAL. Dirigida per: Mike Lerner i Maxim Pozdorovkin. Producció: Mike Lerner i Maxim Pozdorovkin.

Pussy Riot és un grup de música rus, format per quatre noies, que ha capgirat el món: van fer una oració punk en una de les catedrals més importants de Rússia i per això van ser arrestades. El grup de música ha passat de ser un símbol de l’activisme polític a una icona de la modernitat.

Switch to mobile version