Autor Esports
28 Febrer 2014 a 16:00

Els Barberà Rookies començaran aquest diumenge la Lliga Catalana de Football Flag

Es farà a Granollers

rookies flag

Imatge cedida pels Rookies Barberà

Aquest diumenge els Rookies Barberà es desplaçaran a Granollers per començar la competició de Lliga Catalana de Football Flag. Els acompanyaran els entrenadors Azucena Muñoz, Eric Mota i Samuel Arias. Els altres equips participants són els Wolves, els Fenix, els Eagles i els Legends.

La competició començarà a les 10h amb els partits Wolves contra Rookies en categoria S-15, Wolves contra Legends en categoria S-11 i Fenix contra Bufals en categoria S-13.

A les 11h serà el torn dels Eagles contra els Reds en categoria S-15, els Eagles contra els Wolves en categoria S-11 i els Fenix contra els Rookies en S-13.

A les 12h competiran els Reds contra els Wolves en S-15, els Bufals contra els Imperials en S-15 i els Legends contra els Eagles en S-11.

A les 13h començaran els Rookies contra els Eagles en S-15, els Pioners contra els Bufals en S-15 i els Legends contra els Bufals en S-13.

La jornada acabarà amb els partits de les 14h quan s’enfrontaran els Imperials contra els Pioners en categoria S-15 i els Rokkies contra els Legends en S-13.

Switch to mobile version