Autor Economia
13 Febrer 2014 a 12:30

El president de Banc Sabadell presenta El Pla Estratègic Triple a Londres

Pretén incrementar la productivitat per empleat un 50%

Imatge cedida per Banc Sabadell

Imatge cedida per Banc Sabadell

El president de Banc Sabadell, Josep Oliu, i el conseller delegat, Jaume Guardiola, van presentar a Londres el nou pla estratègic de l’entitat. La presentació del Pla Triple 2014-2016 es farà en dues sessions de treball, la primera que es va fer ahir, amb analistes i inversors, i una altra, avui, amb els mitjans de comunicació.

D’aquesta manera, van mostrar els tres pilars del pla estratègic: la transformació del model de producció i del balanç, l’obtenció d’una rendibilitat de doble dígit i l’establiment de les bases per a una futura entrada a nous mercats internacionals, alhora que s’optimitza la xarxa de sucursals. Per assolir aquests objectius es pretén potenciar l’explotació intensiva de la nova base comercial del banc, i aprofitar la posició de Banc Sabadell en el sector de la banca mòbil i la banca en línia

El Pla Triple 2014-2016 preveu que Banc Sabadell aconsegueixi, el 2016, 1.000 milions de beneficis nets, gràcies a una rendibilitat del 12%. El pla també preveu un lleuger augment del crèdit amb una mitjana de l’1% de creixement en el mateix període. En els pròxims tres anys, l’entitat vol captar 10.000 milions d’euros en dipòsits i augmentar en 8.000 milions la cartera fora de balanç. A més, es pretén incrementar un 50%, en tres anys, la productivitat per empleat gràcies a la implementació d’un nou model comercial.

A part d’això, l’entitat també ha posat en marxa el Pla Madrid, amb l’objectiu de créixer un 50% a Madrid i la seva comunitat, recolzant-se fonamentalment en un model de banca a distància que inclou l’especialització de diverses sucursals bancàries i gestors financers capaços de tancar en línia la major part de l’operativa.

Switch to mobile version