Autor Triatló - Duatló
14 Febrer 2014 a 14:15

El CN Sabadell fitxa a la triatleta Laura Gómez

Té el millor palmarès assolit als 20 anys per una triatleta espanyola

La triatleta Laura Gómez, amb Àngel Vinyeta i Laura Reyes

La triatleta Laura Gómez, amb Àngel Vinyeta i Laura Reyes // Imatge del web del CN Sabadell

Ahir al matí es va fer oficial el fitxatge de la triatleta Laura Gómez pel Club Natació Sabadell, en un acte al qual van assistir Àngel Vinyeta, president de l’entitat, i Laura Reyes, presidenta de la Secció de Triatló.

La triatleta sabadellenca torna al CN Sabadell amb el millor palmarès assolit als 20 anys per una triatleta espanyola. Al 2013, va obtenir el bronze a la copa d’Europa de Quarteira, bronze a l’europeu de duatló d’Holanda, classificació per a tots els campionats europeus i mundials de duatló i triatló, doblet als campionats estatals de duatló i triatló i victòria al rànquing nacional, als quals també hem de sumar els resultats absoluts aconseguits al campionat d’Espanya elit de triatló per relleus, el bronze a la copa del rei elit i més de 4 victòries absolutes en triatlons nacionals.

Switch to mobile version