Autor Economia
21 Febrer 2014 a 10:30

El CIESC organitza la jornada “Novetats 2014” per empreses

Es tractaran els canvis legislatius i normatius 

Logo del CIESCEl Consell Intersectorial d’Empresaris (CIESC) ha organitzat la jornada informativa Novetats 2014: SEPA, IVA DE CAIXA, Novetats Fiscals, Novetats Laborals, on es parlarà de tots els canvis legislatius i normatius que afecten a les empreses. La jornada substitueix aquest mes a l’habitual ESMORZAR CIESC. L’acte tindrà lloc a la seu del CIESC (edifici Gremi Fabricants, al carrer Sant Quirze, 30 de Sabadell) el proper 27 de febrer, de les 9h fins a les 12:30h. L’assistència és gratuïta amb places limitades.

La jornada començarà amb una breu obertura a càrrec de Francesc García Planas, Vicepresident 1r. Del CIESC, a les 9:15h. Poc després, David Tuneu, de SAGE, i José María Molina Mancha, de Bankinter, parlaran sobre SEPA, que entra en vigor el pròxim 1 d’agost. A les 10h, està previst que Conxita Sitges de Cortés y Pérez parli sobre l’IVA DE CAIXA. A les 10:30h es farà un coffee break.

A les 11h, Meritxell Pérez- Copons i Roser Rodríguez de Cortés i Pérez explicaran les novetats fiscals de 2014: IRPF, Patrimoni, Nou Impost de Successions, Retribucions, administracions, etc. L’última xerrada serà a les 11:40h, a càrrec de l’advocat Pau Lluís Urroz, que parlarà sobre les novetats laborals d’aquest any: contractacions, pagaments en espècie, variables, etc. L’acte finalitzarà amb un torn de precs i preguntes.

Els interessats poden inscriure’s trucant al telèfon 937.450.944 o enviant un mail a rpons@ciesc.cat

 

 

Switch to mobile version