Autor Societat
10 Febrer 2014 a 09:00

Dos ciclistes accidentats ahir a Sentmenat

Van traslladar-los a l’Hospital Parc Taulí

Foto d'arxiu: Mercè Folch

Foto d’arxiu: Mercè Folch

Dos ciclistes van estat traslladats ahir a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell després de patir un accident al camí de la Salut, al terme municipal de Sentmenat.

Van ser atesos per dues dotacions terrestres i l’helicòpter de Bombers, amb efectius del GRAE (Grup d’Actuacions Especials), el GEM (Grup d’Emergències Mèdiques) i els efectius del SEM (Servei d’Emergències Mèdiques).

Un dels ciclistes, un home de 40 anys, va resultar ferit amb caràcter menys greu i va ser evacuat amb helicòpter a l’Hospital Parc Taulí. L’altre ciclista, un home de 33 anys, també va resultar ferit de caràcter menys greu i va ser traslladat al mateix hospital.

Switch to mobile version