Autor Societat
28 Febrer 2014 a 17:00

Anna Maria Relat rebrà el Premi Dona 2014 de Sant Quirze

Es va aprovar al ple d’ahir

Anna Maria Relat

Anna Maria Relat // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sant Quirze

En el ple de l’Ajuntament de Sant Quirze que es va celebrar ahir, es va aprovar per unanimitat l’atorgació del Premi Dona 2014 a la santquirzetenca Anna Maria Relat per la seva implicació i compromís social amb el municipi.

La guardonada va ser la candidata de Dones per Sant Quirze, el Casal d’Avis, El Grup Cultural de la Dona Caterina Albert, el Racó de la Dona i el Centre d’Atenció Primària. La proposta va ser elevada a la Comissió del Premi Dona, la qual en va mostrar el seu acord, i després es va presentar al ple per votar.

És una dona de referència en l’àmbit sanitari de la localitat, ja que duu més de 40 anys treballant amb un esperit d’esforç, treball i compromís amb la població. Va començar a treballar als 14 anys ajudant al seu pare, el Dr. Relat i fent la substitució al Dr. Aliaga. Abans de construir-se el CAP va ser practicant ATS i després va començar a treballar al primer CAP fa més de 30 anys, a més de formar part de la mancomunitat d’empreses fins als 65 anys. A part d’exercir al centre mèdic, visitava el Casal d’Avis i residències de gent gran del poble.

El Premi Dona 2014 s’entregarà el proper 6 de març a la Patronal, dins les activitats del mes de la Dona.

Switch to mobile version