Autor Entitats
25 Gener 2014 a 12:00

Sabadell Suma busca voluntaris i voluntàries per a la campanya de recollida de medicaments del 8 de febrer

Imatge de la campanya

Imatge de la campanya

 

El programa municipal de voluntariat Sabadell suma ha fet una crida de voluntaris i voluntàries per a la pròxima recollida de medicaments, que es celebrarà el 8 de febrer, sota el lema: Dóna un medicament a qui en necessita. Les persones voluntàries ajudaran en la campanya col·laborant amb els farmacèutics en l’explicació del propòsit i la destinació dels medicaments recollits.

Les dades de la crida i el formulari d’inscripció es poden consultar al següent web. També es pot demanar informació al telèfon del Banc Farmacèutic: 93 321 02 44.

La campanya està coordinada pel Banc Farmacèutic, una organització sense ànim de lucre que busca facilitar medicaments a les persones en situació d’exclusió social i pobresa, amb l’objectiu de promoure la medicina gratuïta.

La recollida es farà a les farmàcies que hi participin. Els medicaments recollits per a la campanya s’obtindran a partir de les compres que facin les persones que vagin a les farmàcies i vulguin col·laborar.

Switch to mobile version