Autor Política
25 Gener 2014 a 10:30

Nova aplicació de Govern.cat

Imatge del web de la Generalitat de Catalunya

Imatge del web de la Generalitat de Catalunya

El Govern ha estrenat una nova aplicació per telèfons intel·ligents anomenada Govern.cat . Es tracta d’un nou canal de comunicació entre els ciutadans i el Govern de la Generalitat i inclou les notícies i l’agenda de l’executiu.

A través de l’aplicació, que es troba disponible a l’APP Store i Google Play permet  estar al dia sobre els posicionaments polítics i les notícies, a més de l’activitat del Govern. A la secció ‘En dos minuts’ podem trobar infografies sobre temes que setmanalment es van renovant i que ens afecten o afectaran en un futur.

Amb aquesta iniciativa el Govern busca apropar-se al ciutadà i millorar els seus canals d’informació, tal com també estan realitzant altres Governs mundials com el francès, l’alemany o l’americà.

Switch to mobile version