Autor Política
22 Gener 2014 a 13:30

Montserrat Capdevila visita ‘els Aigüerols’ buscant evitar el tancament del centre

Imatge cedida pel PSC

Imatge cedida pel PSC

La diputada de Sabadell, Montserrat Capdevila, va visitar durant la jornada de dilluns l’escola ‘Els Aigüerols’ de Santa Perpètua de Mogoda per buscar alternatives que evitin el tancament del centre.

Capdevila ha lamentat l’actitud del Govern de la Generalitat de Catalunya en aquest tema desprès de la resolució aprovada el 2010 que prometia la construcció d’un nou centre i que fins i tot estava adjudicat per un valor de 3M€. Els pressupostos que avui s’aproven no contemplen aquesta partida. De fet, lluny d’aprovar-se, el departament d’Ensenyament ha  manifestat la seva voluntat d’eliminar el grup de P-3 emparant-se en la disminució del padró municipal.

Una alternativa que es tractarà de buscar durant aquesta setmana, on es durà una esmena que garanteix aquesta escola, podria passar per l’avançament dels diners per part de l’Ajuntament de Santa Perpètua i que la Generalitat assumeixi el cost més endavant.

Switch to mobile version