Autor Societat
17 Gener 2014 a 12:30

Millores en les instal•lacions municipals de can Xarau de Cerdanyola

S’ha treballat en el gimnàs, la piscina i els vestidors masculins

Imatge cedida per l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

Imatge cedida per l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

 

Durant la segona quinzena de desembre i les festes de Nadal, es van fer treballs de millora en les instal·lacions municipals de can Xarau, a Cerdanyola. Aprofitant l’aturada dels cursos que s’hi fan habitualment, es va impermeabilitzat l’exterior del sostre del gimnàs i de la piscina per evitar les filtracions d’aigua que patia. També es va renovar el sòl dels vestidors masculins, substituint les plaques plàstiques per rajoles. Al mateix temps, es van col·locar vorades als vestidors i millorar els desguassos.

En els treballs van participar, al marge d’empreses privades, els treballadors de manteniment de la instal·lació. Aquestes actuacions s’afegeixen a les que ja es van fer durant l’estiu a la sala de fitness, quan es va substituir el sòl i es va equipar la sala amb noves màquines de darrera generació.

La propera millora que està prevista fer serà a la pista poliesportiva 2 per a què també es pugui fer servir per a la pràctica del patinatge i l’hoquei sobre patins. Fins al moment és una pista utilitzada per a la pràctica del bàsquet. Les obres consistiran a preparar una nova pavimentació del terra i la col·locació d’una tanca metàl·lica.

Noves porteries a la Zona Esportiva Municipal de les Fontetes

Per altra banda, en els darrer dies s’han canviat les porteries de futbol sala de les pistes que hi ha ubicades a la Zona Esportiva Municipal de les Fontetes, que utilitza habitualment la secció de futbol sala del Cerdanyola Futbol Club. Les porteries, que havien estat objecte d’actes vandàlics, han pogut ser substituïdes per unes de noves mitjançant una subvenció de la Diputació de Barcelona. Aquestes pistes també són d’ús lliure per a la ciutadania de Cerdanyola del Vallès fora dels horaris d’entrenament i competició dels equips de futbol sala del Cerdanyola Futbol Club.

Switch to mobile version