Autor Futbol
15 Gener 2014 a 18:30

Martí Crespí: “el primer que hem de fer és obtenir la salvació”

El defensa arlequinat jugarà diumenge contra el seu ex equip

Imatge cedida pel CE Sabadell

Imatge cedida pel CE Sabadell

El defensa del CE Sabadell, Martí Crespí, ha comparegut en roda de premsa a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat per comentar l’actualitat de l’equip arlequinat i la prèvia del partit contra el Mallorca a Son Moix.

El jugador ha deixat clar que l’objectiu principal, tot i la boníssima ratxa de l’equip (és 9è amb 30 punts) , és obtenir la salvació el més aviat possible: “Nosaltres sabem que el primer que hem de fer és salvar-nos. Després ja veurem cap a on anem”.

El partit de diumenge és especial per Crespí, ja que Mallorca és el seu ex equip i d’on ell va sortir: “Fins ara no m’ hi havia enfrontat mai a un ex equip, serà un partit especial. Tot i així haurem d’estar molt atents, ja que tenen una gran plantilla“.  El jugador balear ha mostrat la seva sorpresa pel que fa a la posició actual del rival de dissabte: “és evident que per club i per plantilla haurien d’estar a dalt, tot i que la Segona Divisió és molt competitiva“.

El defensa arlequinat també ha valorat la dinàmica actual de l’equip i els últims canvis a la direcció tècnica: “el canvi d’entrenador ha sigut positiu. Ara l’equip sap el que ha de fer en cada moment“.

Partit amistós contra Shangai SIPG

Demà dijous, el CE Sabadell jugarà un partit amistós contra el Shangai SIPG al CAR de Sant Cugat, a les 10:30h.

Switch to mobile version