Autor Societat
14 Gener 2014 a 11:30

L’Ebrima evita de nou el desnonament gràcies a la pressió social i la PAHC

Foto d'arxiu. Àlex Callao

Foto d’arxiu. Àlex Callao

Des d’aquest a les 10h, l’Ebrima torna a poder respirar desprès que la PAHC aturés novament l’intent de desnonament.  Segons ens ha fet arribat la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, l’entitat financera GMAC RFC, amb seu a Sant Cugat, havia  tornat a la càrrega per desnonar l’Ebrima, que finalment ho ha hagut de suspendre.

Fa pocs minuts la Plataforma ha enviat un tweet on expressava el següent: “Ho hem tornat a fer. El desnonament de l’Ebrima ha quedat suspès de moment. Moltes gràcies a tots #suportmutu

El passat mes de novembre la PAHC va demanar ajuda davant l’intent de desnonament de l’entitat financera per desnonar l’Ebrima, un home de nacionalitat gambiana que té tres fills i que resten al seu país, juntament amb la seva dona. En aquell cas la PAHC i la pressió social va aconseguir aturar el desnonament desprès que un centenar de persones s’apleguessin a la seva casa, situada al carrer Campoamor.

“Una entitat financera sense escrúpols”

GMAC RFC és un holding empresarial de capital de risc destinat a vivendes i que és part de la matriu GMAC. Aquest holding, al qual se l’acusa de llançament d’hipoteques a famílies més d’altres operacions de risc i liquidació de deute.  La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca va definir aquesta empresa com “una entitat financera sense escrúpols” desprès de mesos de negociació pel cas de l’Ebrima i d’altres.

Switch to mobile version