Autor Economia
31 Gener 2014 a 18:30

L’alcaldessa de Barberà visita Hipertin pel 70è aniversari de l’empresa

La seu està a Barberà del Vallès

Imatge cedida per l'Ajuntament de Barberà del Vallès

Imatge cedida per l’Ajuntament de Barberà del Vallès

En motiu del 70è aniversari de l’empresa Hipertin, l’alcaldessa de Barberà, Ana del Frago, va visitar la seu a Barberà del Vallès, juntament amb la tinenta d’Alcaldia, Cristina Conde; i el president de la Comissió d’Indústria, energia i innovació de la Cambra de Comerç de Sabadell, Luís Matas. Els van rebre els germans propietaris d’Hipertin, Juan Carlos, Maribel i David Ángeles.

Ana del Frago va felicitar els “propietaris, impulsors i a equips de treball que col·laboreu en el projecte”, destacant que “a l’any 1944, any de creació de l’empresa, no va ser un any fàcil, però que les persones que van idear-la van ser emprenedors amb molt de valor i que després de dècades van traspassar el repte de mantenir i projectar Hipertin al món”.

L’alcaldessa va afegir que Barberà “té una situació geoestratègica adequada i important per a la indústria, a més de pertànyer a una comarca arrelada al món empresarial i amb importants índexs de referència econòmica a Catalunya. Des de l’administració municipal tenim l’obligació de treballar tant per a la nostra ciutadania com per l’empresariat

Juan Carlos Ángeles, gerent i propietari d’Hipertin, va manifestar que “70 anys després, Hipertin continua sent una empresa familiar vinculada a un projecte molt il·lusionant on la cerca de qualitat en els nostres productes és vocacional”.

Va afegir que aquesta “és una empresa sostenible amb el medi ambient i de residu zero” a través de certificats i millores com la instal·lació de Nous Redactors de tecnologia punta per fabricar tint estalviant 20 mil litres d’aigües residuals a l’any. Les emissions de CO2 també es redueixen un 20% usant Gas Natural, energia més neta que el Gas Oil. Una de les innovacions més destacables a l’empresa és la instal·lació de noves Sales Blanques amb aire filtrat i temperatura controlada per envasar els productes cosmètics potencialment contaminables.

Switch to mobile version