Autor Política
31 Gener 2014 a 15:30

Joan Carles Sánchez es queda una mica més sol

L’Executiva aprova per unanimitat donar el seu suport a Ayuso per alcaldable

Joan Carles Sánchez  // Foto d'arxiu: Àlex Callao

Joan Carles Sánchez // Foto d’arxiu: Àlex Callao

La Comissió executiva va decidir el passat dilluns en votació donar el seu suport de manera formal. La decisió es va prendre de manera unànime, fet que evidència la unió de l’executiva pel que fa a la tria de qui ha de ser el proper candidat pel seu partit: “La Comissió Executiva del PSC ha pres aquesta decisió desprès de constatar durant aquestes setmanes que Josep Ayuso podria ser un candidat d’unitat, de consens i de majoria per encarar el procés de primàries” declara el comunicat.

Joan Carles, més sol?

Aquesta decisió deixa l’actual Alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, en una posició molt delicada de cara poder guanyar les primàries. Joan Carles Sánchez, que fa uns mesos ens va manifestar que es sentia “ben acompanyat pels meus companys de grup i personal de l’administració i de Sabadell” alhora que reiterava que es sentia “molt ben acompanyat i coneixent la ciutat i els seus problemes podem donar resposta a les necessitats” tot i que admetia que “quan un està al capdavant d’una institució com aquesta el 100% del seu esforç i pensament ha d’estar lligat a donar respostes i no a temes com el que passa a les llistes electorals”.

Switch to mobile version