Autor Societat
31 Gener 2014 a 16:00

El regidor d’Esports de Sabadell visita les obres del camp de futbol de la Roureda

La col·locació de la gespa artificial van començar el novembre

Imatge cedida per l'Ajuntament de Sabadell

Imatge cedida per l’Ajuntament de Sabadell

El tinent d’alcalde i regidor d’Esports de Sabadell, Josep Ayuso, va visitar el camp de la Roureda, acompanyat pel president del club, Juan Ramón Izquierdo, altres representants de la Junta Directiva i el Secretari de l’Associació de Veïns del barri, Juan Artero, per veure el desenvolupament dels treballs de col·locació de la gespa artificial al camp de futbol de la Roureda.

Aquest procés, juntament amb l’actuació que s’està portant a terme en el camp de Torre-romeu, s’integra en un projecte més ampli que inclou la instal·lació de gespa a un total de quatre camps, la Plana del Pintor – Can Deu i de Can Puiggener, a part dels ja citats. El global de l’actuació comportarà una inversió de gairebé 1,8 milions d’euros, finançats mitjançant una subvenció de la Diputació de Barcelona.

Segons va explicar el tinent d’alcalde “hem volgut dotar aquest camp de les mides reglamentàries de 100 x 60. Parlem d’una obra civil complexa, amb grans moviments de terra i un desplaçament al llarg i ample. Tot el que són tancaments es renoven i aprofitem per remodelar els accessos i sortides de les instal·lacions. Es tracta d’unes obres d’envergadura que comportaran una important millora d’aquest equipament”.

Les obres en el camp de la Roureda van començar al novembre passat. Fins ara s’han fet els treballs d’enderroc i de la tanca de l’espai, així com els moviments de terres de delimitació del nou recinte, que ampliarà el terreny de joc. Ara s’estan construint els murs de contenció del perímetre modificat del recinte esportiu, per després continuar amb la millora del subsòl i la col·locació del suport de la gespa artificial. Al final, es completarà amb la instal·lació de baranes, tancaments i equipament esportiu.

El president del FC Roureda, Juan Ramón Izquierdo, va declarar que “estem contents amb el desenvolupament de les obres. El camp comença a tenir forma i estem satisfets perquè volem un camp com el que el barri mereix”. També es va mostrar satisfet el secretari de l’Associació de Veïns, Juan Artero, que va agrair l’actuació que s’està portant a terme. “Sobretot per la quantitat de nens que juguen a futbol i que veuran millorades les condicions de l’equipament”, va comentar.

El total de les obres que es faran al camp de la Roureda costaran més de 550.000 euros, la inversió en el camp de Torre-romeu serà de prop de 400.000 euros. A Can Puiggener s’hi destinaran gairebé 464.000 euros i a Can Deu, més de 375.000 euros.

A dia d’avui, ja s’han renovat diferents camps de futbol a Sabadell com són el de Ca n’Oriac, la Creu, Sant Oleguer, l’Olímpia o Can Rull.

Switch to mobile version